با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
پروژه گوگل پلاس (Google+ project) يك امكان تازه از شركت گوگل است كه افتتاح آن از روز سهشنبه ۲۸ ژوئن 2011 در وبلاگ رسمي گوگل اعلام شد
پروژه گوگل پلاس كه در واقع يك رسانه اجتماعي براي اشتراك گذاري آنلاين است مثل ديگر پروژههاي جديد شركت گوگل، ابتدا در اختيار تعداد محدودي از كاربران قرار گرفت تا سپس در دسترس همه كاربران قرارگيرد.
ويك گاندورتا (Vic Gundotra) يكي از مديران ارشد گوگل كه در شبكههاي اجتماعي و وب.۲، تتخصص دارد مدير تيمي بوده است كه يك سال و نيم بر بر روي اين پروژه كار كرد.
او ميگويد:اشتراكگذاري آنلاين نياز جدي به بازبيني و خلق شيوههاي تازه دارد. زمان تغيير شيوههاي فعلي به اشتراك گذاري كه چندان كارآمد نيست فرا رسيده و گوگل پلاس اولين گام عملي جدي ما براي اعمال اين تغييرات است.
شما احتمالا ساعت ها در هفته به گشت و گذار در وب مي پردازيد. اما آيا تا به حال نخستين وب سايتي كه ساخته شده را ديده ايد؟ «آقاي تيم برنرز لي» خالق وب و كسي بود كه نخستين صفحه وب را ساخت.
اين صفحه وب بر روي يك كامپيوتر NeXT و در شبكه كامپيوتري اروپايي تحقيقات اتمي CERN قرار داشت. آدرس نخستين صفحه وب اين بود:
http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html
در اين صفحه به توضيحاتي در مورد وب و چگونگي ايجاد صفحات وب، پرداخته شده بود. نخستين صفحه وب در ۶ اگوست ۱۹۹۱ متولد شد. اما تصويري كه در پايين مي بينيد در سال ۱۹۹۲ از اين صفحه گرفته شده است. و پيش از آن تصويري از آن گرفته نشده بود.
اين صفحه پدر ميليارد ها صفحه وب است كه حالا به يكي از مهمترين عوامل تغيير دهنده، در زندگي ما تبديل شده.
شما در چه سالي وب را ملاقات كرديد؟ اولين وب سايتي كه ديديد چه بود؟
گوگل هنوز اطلاعات زیادی در مورد sitelinks ها به وب مستر ها و سئو کار ها ارائه نداده است.
اما سعی می کنیم که مانند اکثر مباحث سئو از روی تجربه و بررسی سایت ها به یک نتیجه گیری برسیم.
برای آشنایی بیشتر با sitelinks عکس زیر سایت لینک سایت wikipida را با جستجوی کلمه “wikipida” نشان می دهد:
دلایل داشتن Sitelinks به ترتیب اولیت:
۱- دامینی با پیچ رنک بالا (احتمالا بیشتر از ۱)
۲- سن دامین زیاد باشد (احتمالا بیشتر از ۱ سال)
۳- لینک های ورودی زیادی داشته باشد.
۴- بازدید بالا سایت (مثال نقض زیادی دیدم اما بنظرم هنوز مهم است)
۵- وردی زیادی از گوگل (سئو قوی)
* ار دیدگاه سئو شما مسیر های زیادی برای بدست آوردن بیشترین امتیاز دارید، هر مسیر امتیاز متفاوتی دارد و ممکن است شما فقط از یک مسیر استفاده کرده باشید.
پس در مورد مثال های بالا، ممکن است سایتی فقط رنک بالایی داشته باشد و عوامل دیگر را نداشته باشد و یا تمام موارد را به مقدار کم داشته باشد.
فرض می گیریم که شما مدیر یک سایت هستید
به سایت شما sitelinks تعلق گرفته است و می خواهید بدانید که با جستجوی چه کلمه کلیدی در گوگل sitelinks سایت شما نمایش داده می شود.
عوامل تخصیص یک کلمه کلیدی برای نمایش سایت لینک:
۱- اسم دامین به زبان خودتان
۲- چگالی کلمه کلیدی در کل سایت
۳- لینک ورودی با آن کلمه (anthor text)
ممکن است بعد از تغییر و تحولاتی در سایت این کلمه کلیدی تغییر کند یا بر اساس تغییر الگوریتم گوگل، سایت لینک سایت wikipida با کلمات دیگری نمایش داده شود.
* توجه کنید دو لیستی که آورده شد می تواند شامل موارد دیگری نیز باشد.
بهترین راه یاد گرفتن بیشتر در این مورد و اکثر مسائل سئو این است که در گوگل سایت های را بررسی کنید.
ممکن است به مورد دیگری هم بر خوردید که بسیار تاثیر گذار باشد.
البته یک آموزش مقدماتی هم برای سایت لینک ها وجود دارد که می دانم به کاربر های زیادی کمک می کند: ویرایش لینک های موجود در google sitelinks
1- وارد گوگل وب مستر و سپس دامین مورد نظر شوید.
۲- به این مسیر بروید: Site configuration => Sitelinks
3- لینک هایی که به نظرات مهم نیستند را بلوک کنید (می توانید دلیل آن را هم مشخص کنید)
۴- بعد از مدتی گوگل بلوک شدن آن لینک را تایید می کند، همینطور می توانید بعد ها لینک ها بلوک شده را برگردانید.
Addthis یک سرویس بسیار عالیست که به متخصصان وب اجازه می دهد تا راحت تر بتوانند رسانه های اجتماعی را به صفحات سایت خود اضافه کنند.
البته … نکته ای وجود دارد که شما باید به آن آگاه شوید.
استایل های قدیمی تر دکمه ی Addthis از لینک های تگ Anchor به عنوان بخشی از عملکرد خود استفاده می کنند. این لینک ها شما را به Addthis.com هدایت می کند و البته Addthis از امتیاز ۱۰ گوگل سود می برد.
به ازای هر دکمه ی Addthis که در صفحه ی خود دارید در واقع شما چند امتیاز برای صفحه ی خود ارسال می کنید که این امتیاز های کم می توانند در مجموع زیاد شوند.
شاید شما در زمانی که کد های سایتتان را می نوشتید زرنگ بودید و لینک هایتان را nofollow کرده اید.
متاسفانه با سیستم جدید گوگل در رابطه با چگونگی رفتار با لینک های no follow با این کار کمکی به خود نمی کنید.
خوشبختانه Addthis تعدادی دکمه های جدید دارد که از جاوا اسکریپت اصلی که شامل لینک های کاربردی استاندارد نمی شوند استفاده می کنند.
گوگل با اضافه کردن یک سرویس فوق العاده، بخش جستجو در تصاویر را به روز کرد!
این سرویس همانند دیگر سرویسهای جستجوی گوگل با تایپ یک کلمه آغاز شده و در وب به دنبال عکسهایی با سرنام آن عبارت میگردد. مشکلی که درباره این سرویس وجود دارد این است که وقتی به دنبال یک عبارت میگردید، با بمباران سایتهایی روبرو میشوید که ممکن است عبارت مورد نظر شما در سرنام تصاویر آنها وجود داشته باشد، اما هیچ ربطی به تصویر مورد نظر نداشته باشند.
Counting Tweets سرویس آنلاین رایگانی است که لینکهای صفحات را شناسایی و تعداد توییتهای آنها را ارائه میدهد. این سرویس میتواند استفادههای بسیار جالبی داشته باشد. برای مثال اگر وبلاگنویس هستید میتوانید علاقه خوانندگانتان به نوشتههایتان را بسنجید و یا اگر خواننده وبلاگی هستید که وقت کافی برای مطالعه همه مطالب ندارید میتوانید از این طریق مطالب انتخابی کاربران توییتر را انتخاب و مطالعه کنید!
اینترنت منبع عزیمی از ویدئوها و کلیپهای جالب و جذاب است و روزانه به تعداد این ویدئوها در سایتهای مختلف اضافه میگردد که چک کردن تمام و یا بهترینهای هر سایت بسیار سخت و زمانبر است. خلاقیت گروهی باعث شکل گیری سایت بسیار جذابی شده است با نام ۱۲vid.com؛ این سایت روزانه ۱۲ ویدئوی برتر و جدید را گلچین کرده و در صفحه اول سایت خود قرار میدهد. کلیپ ها و ویدئوهایی که دیدن آنها برای شما نیز جذاب خواهد بود!