سلام چه خبر
سلام چه خبر -وبی متفاوت ومتنوع و بروز
تاریخ : 22 / 11 / 1389
نویسنده : سروش


ویتامین c و بیماریهای قند نوع دو

نقش ویتامین c در پیشگیری و درمان بسیاری از عوارض و بیماریها ثابت گردیده است. این ویتامین محلول در آب در بسیاری از غذاها مخصوصاً میوه جات وجود دارد و به همراه رژیم غذائی روزانه سبب بهزیستی و سلامتی بدن می گردد. اخیراً مطالعه علمی بر روی حدود 22 هزار نفر افراد سالم نشان می دهد که افرادی که ویتامین c خونشان در بین 20 درصد بالای جدول قرار دارند 62 درصد کمتر به بیماری قند نوع دو دچار می گردند که رقمی است بزرگ . علاوه بر این ویتامین c کافی سبب جریان خون بهتر و سالمتر در بدن می شود که در نتیجه از بالا رفتن کلسترول بد و فشار خون و هم چنین بروز التهاب بدن جلوگیری می کند. پژوهشگران دانشگاه هاروارد معتقدند که مصرف ویتامین c لازم و کافی در آمریکا سبب نجات جان بیشتر از 300 هزار نفر در سال می شود.

ویتامین c هیچگونه عوارض جانبی ندارد و در بدن حدود 30 دقیقه هضم و جذب می شود و پس از اتمام عملکردهای مختلف از بدن و از طریق کلیه ها دفع می گردد. چون این ویتامین محلول در آب است هر قدر مصرف شود بدن مقدار لازم خود را برداشت نموده و بقیه به آسانی دفع می شود.

Share
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
موضوعات مرتبط: مجله سلامت , ,
تاریخ : 22 / 11 / 1389
نویسنده : سروش


ویتامینD و بیماری آلزایمر

تحقیقات علمی نشان می دهند که ویتامین  Dدر پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها مانند بیماریهای قلب و عروق، سرطان، بیماری قند و بیماریهای کمبود قدرت سیستم دفاعی بدن نقش مؤثر دارد. این بار طی تحقیقات پزشکی پژوهشگران دریافتند که ویتامینD  می تواند از بروز و پیشرفت بیماری آلزایمر جلوگیری کند.

در بیماری آلزایمر و عوارض فراموشی معمولاً سلول های مغزی به نوعی پیری زودرس دچار می شوند و نه تنها نمی توانند بر میزان حافظه بیافزایند، بلکه به تدریج به عارضه فراموشی مبتلا می شوند. ویتامین D به علت خاصیت آنتی اکسیدانی خود از بروز التهاب بافت های مغز و اعصاب جلوگیری می کند و در نتیجه از صدمه مغز و مراکز یادگیری و حافظه پیشگیری می نماید. در همین گزارش علمی اشاره شده است که عصاره هسته ی انگور به علت اسیدهای امینه موجود در آن و هم چنین آنتی اکسیدان های قوی عمل ویتامینD را بر روی سلول های مغزی انجام می دهد و نمی گذارد پیری زودرس مغز و فراموشی به وجود آید. در ضمن عصاره ی هسته انگور از انباشته شدن بتا امیلوئید در مغز و صدمه سلول های مغزی جلوگیری می کند. بنابر این مصرف ویتامین D به همراه رژیم غذائی، استفاده از اشعه خورشید و حتی خوردن کپسول های ویتامین D و عصاره هسته انگور می تواند تا حدودی سلامتی سلول های مغز را تامین نماید.

 

Share
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: مجله سلامت , ,
تاریخ : 22 / 11 / 1389
نویسنده : سروش


خواص غذائی و داروئی موسیر

.بشر از هزاران سال قبل موسیر یا سیر وحشی را می شناخته و از آن در درمان  ناهنجاریهای بدن استفاده می کرده. اگر چه قرنها این غذای سالم و داروی بسیاری از بیماریها تقریباً فراموش شده بود در حدود سال های 1980 پژوهشگران با مطالعه نسخه های طب سنتی و تحقیقات علمی بر روی موسیر به چند خواص خوراکی و داروئی آن پی بردند که نتایج این بررسی ها به طور خلاصه در اینجا ارائه می گردد.

با وجودی که سولفور و ترکیبات آن در موسیر چهارونیم برابر ترکیبات سولفور سیر معمولی است، ولی به طور طبیعی تقریباً کم بوتر است و این موضوع ثابت می کند که در اینجا بوی سیر نیست که نشانه و علامت مؤثر بودن اثرات آن بر روی بیماریها را در سیر معمولی به خود اختصاص داده و این یکی از تفاوت های مهم بین سیر معمولی و موسیر است.

موسیر تازه 30 درصد بیشتر از سیر معمولی منیزیوم و آهن دارد و مقدار منگنز موجود در آن 17 برابر سیر معمولی است. به همین جهت از نظر تقلیل کلسترول خون و پیشگیری بیماری های قلب و عروق در بین سبزیجات ریشه ای در صدر جدول قرار دارد. در ضمن موسیر در سلامت دستگاه گوارش نقش داشته و مؤثرترین داروئی برای درمان عفونت کاندیدا است.

تحقیقات علمی اثرات موسیر را بر روی سیستم دفاعی بدن و تمیز کردن بدن از آلودگی سموم محیط زیست، داشتن وزن ایده ال (موسیر در متابولیسم چربی بدن نقش دارد)، سلامتی قلب و عروق و در نتیجه گردش خون سالم، پایین آوردن فشار خون، بازسازی و استحکام  استخوان ها و درمان عوارض یائسگی ثابت نموده اند.

دانشمندان مصرف حدود 6 گرم سیر معمولی و یک گرم موسیر را در روز توصیه می کنند. گاهی جهت درمان بعضی از بیماریها مانند عفونت کاندیدا می توان هر روز حدود سه گرم موسیر مصرف کرد. موسیر مانند سیر معمولی اگر در محیط نامناسب قرار گیرد به سرعت بعضی از خواص غذائی و داروئی خود را از دست می دهد. در این صورت تهیه و نگهداری و مصرف آن باید به صورتی باشد که از خشک شدن و یا کپک زدن جلوگیری شود. کپسول های سیر معمولی و موسیر در بازار وجود دارند که می توان از آنها استفاده کرد، ولی مسلماً خواص سیر و موسیر تازه را ندارند.

Share
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: مجله سلامت , ,
تاریخ : 22 / 11 / 1389
نویسنده : سروش


بهتر است باور کنید

آنتی اکسیدان های موجود در دارچین از لخته شدن خون در عروق جلوگیری نموده و به همراه ترکیبات دیگر موجود در این ادویه خوش عطر می تواند قند و کلسترول خون را کاهش دهد و از بروز بیماری قند جلوگیری کند. نصف یک قاشق چایخوری از پودر دارچین در روز به همراه غذاهای مختلف سبب سلامتی و بهزیستی بدن می شود. 

Share
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
موضوعات مرتبط: مجله سلامت , ,
تاریخ : 22 / 11 / 1389
نویسنده : سروش


آلمان کشت و مصرف ذرت GM را ممنوع کرد

غذاهایی که از نظر ژنتیکی دستکاری شده اند (GM) سبب بسیاری از ناهنجاری ها در بدن می شوند. با وجودی که سالهاست این دسته از مواد خوراکی در اکثر کشورهای به اصطلاح پیشرفته کشت و برداشت و مصرف می شوند ولی تا به حال سردمداران دولت های مورد بحث کمتر به نصایح پژوهشگران و نتایج تحقیقات آنها در زمینه ی ضرر و زیان غذاهای GM توجه ننموده اند. تا به حال چند کشور اروپایی کشت و واردات این دسته از غذاها، مخصوصا ذرت را ممنوع اعلان نموده اند و آلمان این هفته به این گروه از کشورها پیوست. متأسفانه دولت کانادا یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان ذرت GM است. ضرر و زیان مصرف غذاهایی که از نظر ژنتیکی دستکاری شده فقط متوجه انسان نیست، بلکه محیط زیست و حیوانات نیز در معرض خطرات بی شمار این دسته از محصولات قرار دارند که یکی از آنها تقلیل زادوولد حشراتی مانند زنبور عسل و پروانه ها و غیره است که به وضوح مشاهده می شود.

 

Share
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: مجله سلامت , ,
تاریخ : 22 / 11 / 1389
نویسنده : سروش


مادران شیرده کمتر به بیماری قند دچار می شوند

مادرانی که به نوزادان خود از شیر خودشان تغذیه نمی کنند خیلی بیشتر از دیگران در معرض بروز بیماری قند نوع دو قرار دارند و این گزارشی است که در ژورنال علمی پزشکی آمریکا به چاپ رسیده است.

همه پزشکان و پژوهشگران علوم تغذیه و پزشکی معتقدند که شیر مادر می تواند نقش مهمی در بهزیستی و سلامتی نوزاد و دوران مختلف زندگی او داشته باشد. به همین جهت به طور کلی توصیه می کنند که مادران تا یک سال به فرزندان خود از شیر خودشان تغذیه کنند. در ضمن بررسی های جالبی در مورد فوائد شیر دادن و نقش آن در سلامتی مادر شیرده به عمل آمده که تازه ترین آن بررسی ای است بر روی بیشتر از دو هزار نفر زن 40 تا 78 ساله. این بررسی نشان می دهد که میزان بروز بیماری قند در بین خانم هایی که هرگز بچه دار نشده اند و مادرانی که نوزادان خود را شیر نداده اند تقریباً یکسان است. به عبارت دیگر مادرانی که به نوزادان خود شیر می دادند خیلی کمتر به بیماری قند نوع دو دچار شده اند. در چند دهه گذشته میزان بروز بیماری قند نوع دو به طور چشمگیری افزایش یافته که چاقی و پرخوری و نداشتن فعالیت های بدنی و غیره در بروز آن نقش دارند. حال اگر مادران جوان به نوزادان خود شیر بدهند نه تنها کودکان بلکه خودشان از فوائد بسیار و آشکار این عادت و روش زندگی بهره مند می گردند.

Share
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
موضوعات مرتبط: مجله سلامت , ,
تاریخ : 22 / 11 / 1389
نویسنده : سروش


منابع غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که در بدن از صدمه DNA سلول ها توسط رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند و از بروز بسیاری از بیماریها پیشگیری می نمایند. ده ها غذا که به مصرف روزانه می رسند حاوی آنتی اکسیدان های مختلف هستند، ولی این بار در اینجا به چند نوع آن اشاره می گردد.

1ـ قهوه: آنتی اکسیدان های کلروژنیک و کافئیک موجود در قهوه از بروز سرطان های روده ی بزرگ جلوگیری می کنند. این دو آنتی اکسیدان هستند که سبب تغییر خلق و خو پس از مصرف قهوه می شوند و در ضمن جریان خون را در رگ های بدن تسهیل نموده و از بروز سکته های قلبی و مغزی پیشگیری می کنند. باید اشاره کرد که مطالعات علمی زیادی نشان داده اند که مصرف قهوه کافئین دار از بروز بیماری هایی مانند بیماری قند، پارکینسون و آلزایمرز و غیره جلوگیری می کند.

2ـ چای سفید: تحقیقات علمی نشان می دهند که آنتی اکسیدان های چای سفید از نظر کمیت و کیفیت در صدر جدول چای سیاه و چای سبز قرار دارند و از بروز پیری زودرس جلوگیری می نمایند. این آنتی اکسیدان ها همچنین در تقلیل فشار خون بالا نقش دارند.

3ـ شکلات: آنتی اکسیدان های موجود در شکلات به صورتی هستند که عملکرد اختصاصی دارند و از بروز دیابت نوع دو، عارضه ی آسم و بعضی از سرطان ها جلوگیری می کنند. شکلات های سیاه که همان کاکائو هستند دارای مقدار زیادی فلاوونوئید می باشند که نقش انکارناپذیری در سلامت و بهزیستی دارند.

4ـ توت ها: توت ها، مخصوصا توت های خوشرنگ پررنگ به علت داشتن پلی فنول ها که آنتی اکسیدان های بسیار قوی هستند علاوه بر جلوگیری از بسیاری از بیماری های مزمن قادرند کلسترول بد خون را کاهش داده و از بروز عفونت های مجاری کلیوی پیشگیری کنند. با وجودی که حاوی مقداری فروکتوز یا قند میوه هستند باز در متابولیسم قند خون دخالت داشته و فشار خون را تقلیل می دهند.

5ـ برنج قهوه ای: برنج قهوه ای یا برنج وحشی حاوی مقدار زیادی از آنتی اکسیدان هایی به نام آنتی سیانین هستند که در سلامتی سلول های مغزی نقش دارند و از عارضه ی فراموشی جلوگیری می کنند. در ضمن این دسته از آنتی اکسیدان ها از پیری زودرس، بیماری های قلبی و سرطان نیز جلوگیری می کنند. بعضی از مواد موجود در برنج قهوه ای خاصیت ضدالتهاب دارند و برای تسکین دردهای مفاصل مهم می باشند.

 

Share
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: مجله سلامت , ,
تاریخ : 22 / 11 / 1389
نویسنده : سروش

جلوگیری از تولد نوزاد نارس

.ژورنال علمی تغذیه آمریکا گزارش می کند که مصرف نوشابه های گازدار به همراه قندهای مصنوعی در موقع بارداری سبب تولد نوزاد نارس می شود. این گزارش نتایج بررسی علمی را در کشور دانمارک نشان می دهد که حدود 60 هزار زن باردار به دقت پیگیری و مطالعه شده اند. زنانی که در موقع بارداری روزی یک بار و هر بار یک لیوان نوشابه ی مورد بحث را مصرف می کردند 38درصد بیشتر از زنانی که چنین نمی کردند فرزندان نارس به دنیا آورده اند و این تولد زودرس از بسیاری جهات مشکلات زیادی برای نوزاد به وجود می آورد. حال اگر شخص روزی بیشتر از چهار لیوان از این نوشابه ها بنوشد این رقم به 78درصد افزایش می یابد در حالی که نوشابه های معمولی که با قند طبیعی شیرین شده اند چنین نتایجی را به بار نمی آورند.

این بررسی نشان می دهد که قندهای مصنوعی به همراه انواع مختلف مواد شیمیایی سبب نوعی خستگی و ناهنجاری در جنین و مادر می گردد و تولد زودرس را به وجود می آورد. متابولیسم و سوخت و ساز نوشابه های گازدار به همراه قندهای مصنوعی در بدن موجب به وجود آمدن ماده سمی به نام Phenylalanine می شود که می تواند صدمه غیرقابل جبرانی به سلول های مغز جنین وارد سازد که گاهی سبب بروز غش یا صرع شده و در ضمن ممکن است نوعی ضایعه ی ژنتیکی را در نوزاد به وجود آورد. ما می دانیم که قندهای مصنوعی می توانند سردرد، افسردگی، تغییر خلق و خو، افزایش فشار خون و بی خوابی و بدخوابی را به وجود آورند که مخصوصاً در زنان باردار این عوارض زیانبارتر از افراد معمولی است.

Share
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
موضوعات مرتبط: مجله سلامت , ,
تاریخ : 22 / 11 / 1389
نویسنده : سروش


کمبود ویتامین D و مرگ و میر زودرس بیماران مبتلا به بیماری قند

انجمن دیابت آمریکا گزارش می دهد که کمبود ویتامین Dدر افرادی که به بیماری قند دچار هستند سبب مرگ و میر زودرس بسیاری از آنها می شود و مهمترین علت آنهم بیماری های قلب و عروق می باشد. این گزارش نتیجه ی یک بررسی علمی جالب است از کشور دانمارک. در این مطالعه تعداد 289 نفر از بیماران دیابتی شرکت کرده و میزان ویتامین D خونشان به دقت سنجیده شد و نتایج این بررسی نشان می دهد که افرادی که ویتامین D خونشان کمتر از حد طبیعی بوده دو برابر بیشتر از دیگران در معرض مرگ و میر قرار داشتند. کمبود ویتامین D در بروز و پیشرفت بسیاری از بیماری های مزمن مانند درد مفاصل، پوکی استخوان، بعضی از سرطان ها و غیره نقش دارد. پزشکان توصیه می کنند که هر شخصی باید حدود 400 واحد بین المللی ویتامین D در روز دریافت نماید. این رقم در زمستان و سرزمینی مثل کانادا که اکثرا ابری و سرد است می تواند تا یکهزار واحد بین المللی افزایش یابد. بهترین منبع ویتامین D اشعه ی خورشید است، زیرا اگر شخصی هر روز حدود 30 دقیقه در بین ساعات 11 صبح و 3 بعدازظهر آفتاب بگیرد، بیشتر از 50درصد ویتامین مورد نیاز روزانه اش توسط تابش نور خورشید به پوست بدن و به وجود آمدن ویتامین D در زیر جلد تأمین می گردد. بقیه ویتامین D مورد نیاز را می توان از غذاهای مختلف به دست آورد.

Share
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: مجله سلامت , ,
آخرین مطالب

/
هر چیز که دیدم همه بگذاشتنی بود جزیادتوای دوست که ان داشتنی بود. با سلام: قول بده که هرگز با من موافق نباشی، حداقلش این که کاملا یا فی البداهه موافق نباشی. قول بده که همیشه دنبال موضوعی برای مخالفت در این وب خواهی گشت، دنبال استثناهایی برای چیزهایی که من گذاشته ام و مطالبی که به نظرت بی ربط و غلط می رسد. این طوری به من فرصت می دهی که ازت یاد بگیرم. من اگر پاسخی ندادم این طور تعبیر کن که موافق نظرت بودم.این وب مجالی است جهت روشنگری و پالایش. امیدوارم بزودی مرا کلیک کنی