سلام چه خبر
سلام چه خبر -وبی متفاوت ومتنوع و بروز
تاریخ : 20 / 6 / 1390
نویسنده : سروش

در پی گسترش موج جملات حاوی پ ن پ در فضای مجازی،شبکه ای با این اسم در فضای مجازی ایجاد شده است.

این شبکه اجتماعی 2632 نفر عضو دارد و همانند فیس بوک هر فرد برای خود پروفایل (اطلاعات شخصی) دارد و می تواند عکس و مطالب خود را برای استفاده عموم به اشتراک بگذارد با این تفاوت که زبان گفتار در این شبکه اجتماعی با ادبیات طنز پ ن پ است.

این سایت برای خود قوانین و مقررات خاصی مانند عدم تبلیغ و دعوت به شیطان پرستی، فحشا، اعتیاد، خودکشی و ... دارد و از کاربران می خواهد قانون را رعایت کرده و عضویت افراد کمتر از 13 سال در آن ممنوع است.

گفتنی است در این شبکه کابران هرچند دقیقه یک بار جمله ای جدید از این جنس در صفحه ابتدای آن می گذارند.

بنا بر این گزارش این شبکه اجتماعی ایرانی بدون فیلترینگ مشغول به فعالیت است.

                                                           http://panapa.ir/

Share
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
موضوعات مرتبط: طنز , ,
برچسب‌ها: برای لطیفه‌های پ ن پ شبکه اجتماعی ایجاد شد , ,
تاریخ : 19 / 6 / 1390
نویسنده : سروش

گوگل در پستي كه از سوي مهدي شريف‌زاده، راهبر تيم زبان فارسي، باب جانگ، مدير جهاني‌سازي و جک بويس، مدير بومي‌سازي اين شركت ارسال شده بود، راه‌اندازي وبلاگ رسمي به زبان فارسي را اعلام كرد.

 

گوگل كه پيش از اين به ارايه خدماتي همچون جست و جو و ترجمه به زبان فارسي اقدام كرده است، هدف از راه‌اندازي وبلاگ به زبان فارسي را ايجاد "کانالي ارتباطي براي اعلان‌هاي محصولات، راه‌اندازي ويژگي‌ها و به‌روزآوري‌هاي فوري در زمان‌هاي بحراني براي کاربران فارسي زبان" برشمرد.

مقامات گوگل در اين پست، همچنين به معرفي خدمات و قابليت‌هاي ديگري كه به زبان فارسي موجود هستند مانند، تهيه پروژه گوگل پلاس به زبان فارسي و پشتيباني سيستم عامل آندرويد از زبان فارسي در رايانه‌هاي لوحي پرداختند.

كاربران فارسي زبان مي‌توانند با مراجعه به نشاني http://googlepersianblog.blogspot.com   از آخرين اخبار و توصيه‌هاي مربوط به خدمات گوگل مطلع شوند.

 

Share
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
موضوعات مرتبط: سایتهای مفید , ,
برچسب‌ها: راه‌اندازي وبلاگ رسمي گوگل به فارسي ,
تاریخ : 19 / 6 / 1390
نویسنده : سروش

شايد به هيچ قيمتي حاضر نباشيد لب به اين غذاها بزنيد.ديدن برخي از اينها دقيقا براي كور شدن يك هفته اي اشتهاي شما كافيست. گفتني است كه اغلب اين غذاها در كشور چين طرفدار دارند.

1- سالاد عنكبوت در چين
 
 
 
 
2-بالوت، خوراك جنين جوجه در فيليپين..........
Share
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
موضوعات مرتبط: رنگارنگ , گالری , ,
برچسب‌ها: نوعي ديگر ازمنوي غذا ها ,
تاریخ : 19 / 6 / 1390
نویسنده : سروش

دوستاني كه در فيس بوك يك ويدئو به اشتراك گذاشته اند و وقتي روي آن كليك مي كنیم تا آن را ببينم، متوجه مي شویم كه براي ديدنش بايد به يك فيس بوك اپليكيشن اجازه دسترسي كامل به اطلاعات شخصي ام را بدهیم تا اجازه دهد يك فايل تصويري را مشاهده كنیم.

يكي از اين نمونه ها Persian's Daily Clip است كه براي مشاهده ويدئوهايش، اجازه دسترسي به اطلاعات شخصي، تصاوير، گروههاي مرتبط، ليست دوستان، اطلاعات به اشتراك گذاشته شده با دوستان، اطلاعات انتشار داده شده روي ديوار شخصي شامل متن، تصوير، فيلم، اطلاعات موجود در فيد هاي اخبار و ... را در هر زمان حتي زمان هايي كه از اين اپليكيشن استفاده نمي كنيد نياز دارد. كمي غير طبيعي و مشكوك به نظر مي رسد كه براي مشاهده يك فيلم، بخواهد به اين همه اطلاعات شخصي و خصوصي دسترسي پيدا كند!

بايد بدانيد كه اين اپليكيشن ها متعلق به خود فيس بوك نيست و هركس مي تواند يكي از اين ها ايجاد كند و روي فيس بوك منتشر كند و از طريق آن به اطلاعات ديگران دسترسي پيدا كندجاي افسوس دارد كه تعداد بسياري از دوستان بدون كمترين دقتي از اين اپليكيشن ها استفاده كرده اند و متاسفانه اطلاعاتشان را در دسترس افراد ناشناس قرار داده اند.خلاصه خواستم بگويم حواستان باشد خداي نكرده كسي از اطلاعات شخصي تان سوء استفاده نكند و برايتان موجب دردسر نشود. اگر شما هم قرباني سوء استفاده هايي از اين دست شده ايد، هرچه زودتر با استفاده از مسير زير، دسترسي هاي داده شده به اطلاعاتتان در فيس بوك را بازنگري كنيد:

در بالاي صفحه فيس بوك، روي

Account

كليك كنيد تا منوي آن باز شود. سپس روي گزينه

Privacy Settings

كليك كنيد. در صفحه باز شده، زير بخش

Apps and Websites،

روي

Edit your settings

كليك كنيد. حال جلوي قسمت

Apps you use

روي دكمه

Edit Settings

كليك كنيد. حالا ليست اپليكيشن ها و وب سايت هايي كه به اطلاعات شما دسترسي دارند را خواهيد ديد. در اين ليست مي توانيد با فشردن دكمه (ضربدر) كه در هر سطر وجود دارد، دسترسي هريك از اپليكيشن ها به اطلاعاتتان را قطع كنيد. حتما در اين ليست مواردي را مي بينيد كه تعجب مي كنيد. بترسيد از همه آن مواردي كه نمي شناسيدشان و به آنها اطمينان نداريد. اجازه ندهيد ظاهر فريبنده آنها، شما را در معرض سوء استفاده و تهديد قرار دهد.

هشدار امنيتي بسيار مهم (2) براي كاربران فيس بوك

ممكن است شما حواستان بوده باشد و موارد امنيتي را رعايت كرده باشيد؛ ولي يكي از دوستانتان اشتباه كرده باشد و به يك اپليكيشن دسترسي داده باشد و آن اپليكيشن از طريق آن دوستتان، به اطلاعات خصوصي شما دسترسي پيدا كند. حالا چطور بايد جلوي اين موضوع را گرفت؟

به مسير زير برويد:

در بالاي صفحه فيس بوك، روي

Account

كليك كنيد تا منوي آن باز شود. سپس روي گزينه

Privacy Settings

كليك كنيد. در صفحه باز شده، زير بخش

Apps and Websites،

روي

Edit your settings

كليك كنيد.

حال مقابل گزينه

Info accessible through your friends

روي دكمه

Edit Settings

كليك كنيد.

ليست باز شده، موارد و اطلاعاتي را نشان مي دهد كه از طريق دوستانتان مي تواند در اختيار اپليكيشن ها و ديگران قرار گيرد. توصيه مي كنم همه تيك ها را برداريد و تنظيمات را ذخيره كنيد.با اين كار ديگر كسي نمي تواند از طريق دوستانتان به اطلاعات شما دسترسي پيدا كند.

Share
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
موضوعات مرتبط: سایتهای مفید , ,
برچسب‌ها: فيس بوك وامنيت ,
تاریخ : 19 / 6 / 1390
نویسنده : سروش

روزي مردي نزد پزشك روانشناس معروف شهر خود رفت. وقتي پزشك او را ديد دليل آمدنش را پرسيد، مرد رو به پزشك كردو از غم هاي بزرگي كه در دل داشت براي دكتر تعريف كرد.

مرد گفت: دلم از آدم ها گرفته از دروغگويي ها، از دورويي ها، از نامردي ها، از تنهايي، از خيلي ها از… مرد ادامه داد و گفت: از اين زندگي خسته شده ام، از اين دنيا بيزارم ولي نمي دانم چه بايد كنم، نمي دانم غم هايم را پيش چه كسي مداوا كنم

پزشك به مرد گفت: من كسي را مي شناسم كه مي تواند مشكل تورا حل نماييد. به فلان سيرك برو او دلقك معروف شهر است. كسي است كه همه را شاد مي كند، همه را مي خنداند، مطمئنم اگر پيش او بروي مشكلت حل مي شود. هيچ كسي با وجود او غمگين نخواهد بود

مرد از پزشك تشكر كرد و در حالي كه از مطب پزشك خارج مي شد رو به پزشك كردو گفت: مشكل اينجاست كه آن دلقك خود منم

Share
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
موضوعات مرتبط: ادبیات , ,
برچسب‌ها: دلقك ,
تاریخ : 19 / 6 / 1390
نویسنده : سروش

سايت ياهو اسامي پرهزينه‌ترين پروژه‌هاي سينمايي جهان را معرفي كرده است كه به شرح زير است:

1. فيلم سينمايي «كلئوپاترا»: اين فيلم در سال 1963 با بازي «اليزابت تيلور» و «ريچارد برتون» ساخته شد، در آن سال 27 ميليون پوند بودجه صرف ساخت اين فيلم شد كه معادل 196 ميليون دلار امروز است.


2. فيلم سينمايي «دزدان دريايي كارائيب: در انتهاي دنيا»: اين فيلم محصول كمپاني «والت ديزني» با بازي «جاني دپ» است كه 195 ميليون دلار هزينه صرف ساخت آن شده است.


3. فيلم سينمايي «تايتانيك»: اين فيلم به كارگرداني «جيمز كامرون»، سال 1997، 100 ميليون دلار، معادل 171 ميليون دلار امروز هزينه ساخت در بر داشته است. اين فيلم آن زمان در گيشه بيش از يك ميليارد و 200 ميليون دلار فروخت.


4. فيلم سينمايي «مرد عنكبوتي 3»: ساخت اين فيلم 167 ميليون دلار تمام شد.


5. انيميشن «ژوليده»: اين انيميشن سينمايي محصول سال 2010 ميلادي با 160 ميليون دلار هزينه ساخت، توانست 362 ميليون پوند در گيشه فروش كند.


6. فيلم سينمايي «هري‌پاتر و شاهزاده دورگه»: «هري‌پاتر و شاهزاده دو رگه»، ششمين قسمت از مجموعه فيلم‌هاي هري‌پاتر براساس رمان‌هاي «جي.‌كي.رولينگ»، 156 ميليون دلار هزينه ساخت داشت و در سطح جهان نيز بيش از 570 ميليون دلار فروش داشت.


7. فيلم سينمايي «جهان آبي»: فيلم «جهان آبي» با بازي «كوين كاستنر»، سال 1995، 109 ميليون پوند هزينه ساخت در بر داشته كه اين مبلغ معادل 157 ميليون پوند امروز است.


8. فيلم سينمايي «دزدان دريايي كارائيب: گنجينه مرد مرده»: اين فيلم با بازي «جاني دپ»، 153 ميليون دلار هزينه ساخت داشته است.


9. فيلم سينمايي «آواتار»: اين فيلم سينمايي علمي تخيلي، به كارگرداني «جيمز كامرون» 148 ميليون دلار در سال 2009 هزينه ساخت داشته است كه اين مبلغ معادل 152 ميليون دلار سال 2011 ميلادي است. اين فيلم بيش از يك ميليارد و 200 ميليون دلار در گيشه فروخت و بدين‌ترتيب توانست براي اولين بار ركورد فيلم «تايتانيك» را بشكند.


10. فيلم‌هاي سينمايي «كينگ كونگ» و «مرد عنكبوتي 2»: اين فيلم به كارگرداني «پيتر جكسون» و «مرد عنكبوتي 2» به كارگرداني «سم ريمي» به ترتيب 129 ميليون و 124 ميليون دلار هزينه ساخت در بر داشته است.

Share
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
موضوعات مرتبط: رنگارنگ , ,
برچسب‌ها: فيلم هاي سينمايي جهان/پرهزينه‌ترين ها ,
تاریخ : 19 / 6 / 1390
نویسنده : سروش

معروف است که یکی از بزرگ‌ترین کشفیات ارشمیدس در حمام صورت گرفت و وی شوق‌زده، لخت مادرزاد از حمام بیرون زد و فریاد کشید «یافتم، یافتم».

روزی که ارشمیدس به حمام رفت، لابد چرک بود. اما به جای اینکه کیسه بکشد شروع به بازی و غوطه‌خوردن در آب کرد. پایین می‌رفت و بالا می‌آمد، باز پایین می‌رفت و بالا می‌آمد، خیلی آرام، یک بار دیگر که پایین رفت یکهو از آب بیرون جست. فریاد کشید: یافتم، یافتم...

کسانی که حمام نرفته‌اند نمی‌دانند که فریاد در حمام چه انعکاس پرابهت و چندباره‌ای دارد. پژواک صدا در خود صدا می‌پیچد و باز ارشمیدس انگار که «مویش» را می‌کشند از ته دل فریاد می‌زد: یافتم، یافتم...

اولین گمان این بود که ارشمیدس سنگ پا پیدا کرده است، اما تا آن روز کسی برای سنگ پا اینطور نعره نکشیده بود. آنهایی که به ارشمیدس نزدیک‌تر بودند بی‌اختیار ذهن‌شان به ثروت و جواهری رفت که ارشمیدس از روی خوش‌شانسی و اتفاق آن را پیدا کرده است که فریاد در فریاد ارشمیدس انداختند: مال ماست، مال ماست...

اما ارشمیدس ..............

Share
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
موضوعات مرتبط: طنز , ,
برچسب‌ها: ارشمیدس در حمام-طنز ,
تاریخ : 18 / 6 / 1390
نویسنده : سروش
قبل از شروع كار بهتر است كمي روي پايه ها كار كنيم. واقعا ببخشيد. اگر رقم نود درصد را نمي ديديم، اصلا اين نكات را بيان نمي كرديم. شما هم اگر 2 ماهي مي شود كه كامپيوتر داريد، احتمالا اين قسمت را بلد هستيد. پس مي توانيد پاراگراف زير را نخوانيد.

عبارت CTRL مخفف كلمه Control مي باشد. كنترل كليد اصلي ميانبر ساز، براي كامپيوتر هاي شخصي ويندوزي مي باشد. اگر از مك استفاده مي كنيد، باز هم كليدي مشابه كنترل را داريد. اين كليد Command نام مي گيرد. Alt وShift هم مانند كنترل، كليد هاي اصلاحي هستند. وقتي اين كليد ها را به تنهايي فشار دهيد، هيچ اتفاق خاصي رخ نمي دهد. اما با فشار دادن اين كليد ها به همراه ديگر دكمه ها مي توانيد كارهايتان را بسيار سريع تر از حالت عادي انجام دهيد. اين همان مفهوم «ميانبر» در كامپيوتر هاست. در ادامه مي خواهيم تعدادي از مهم ترين ميانبر هاي كيبرد را به شما معرفي كنيم.

Control + F يا Command + F روي مك

كنترل اف ميانبري است كه دستور Find (پيدا كردن) را نمايندگي مي كند. اگر روي مرورگر وب باشيد و بخواهيد متني را روي يك صفحه جستجو كنيد بايد از اين ميانبر استفاده نماييد. با فشار دادن كليد هاي كنترل و اف، يك جعبه جستجو بالا مي آيد. متن مورد نظرتان را در اين جعبه تايپ كنيد تا مرورگر آن را در صفحه فعلي پيدا كند. اين ميانبر ممكن است به جز مرورگر ها با ساير اپليكيشن ها نيز كار كند. براي مثال مايكروسافت ورد و بقيه اپليكيشن هاي ويرايش متن، به طور حتم از اين ميانبر پشتيباني مي كنند. مي توانيد همين الان در اين صفحه نارنجي آن را امتحان كنيد و دنبال كلمه نارنجي بگرديد.

Control + N يا Command + N روي مك

استفاده از اين ميانبر براي ساخت چيزي جديد كاربرد دارد. اگر اين ميانبر را در مرورگر وب فشار دهيد، يك پنجره جديد باز خواهد شد. در نرم افزار هاي پردازش متن، ويرايش تصوير و... استفاده از اين ميانبر، يك پرونده جديد را ايجاد خواهد كرد.

Control + S يا Command + S روي مك

خوشبختانه اين ميانبر چندان غريبه نيست. با فشار دادن كليد هاي كنترل و اس، مي توانيد پرونده موجود را Save نماييد. اگر اولين بار باشد كه پرونده خود را ذخيره مي كنيد؛ بايد موقعيت ذخيره سازي آن روي هارد و همچنين نامش را در كارد محاوره اي باز شده، تعيين كنيد. براي دومين بار ديگر خبري از كادر محاوره اي نخواهد بود و محتواي جديد جايگزين محتواي قبلي روي همان پرونده مي شود.

Control + P يا Command + P روي مك


اگر مي خواهيد پرونده اي كه ساخته ايد را پرينت بگيريد، بايد از اين ميانبر ها استفاده كنيد. به محض فشار دادن اين ميانبر پنجره پرينت باز مي شود. پرينتر خود را انتخاب كنيد و هر زمان كه آماده بوديد روي دكمه پرينت كليك كنيد. پرونده شما پرينت خواهد شد. اين ميانبر تقريبا در هر اپليكيشني كه از قابليت پرينت پرونده پشتيباني كند، كاربرد دارد.

Alt + F4 يا Command + Q روي مك

تركيب اين كليد ها اپليكيشن موجود را به طور كامل مي بندند. اين ميانبر در ويندوز، پنجره اي كه انتخاب شده را مي بندد. در مك هم همينطور. فقط نكته اين كه در مك، تشخيص اين كه دقيقا روي كدام اپليكيشن فوكوس شده مشكل است. بنابر اين هميشه به گوشه بالا – سمت چپ نگاه كنيد و نام اپليكيشن را ببينيد تا مطمئن شويد كه برنامه مورد نظر شما بسته خواهد شد.

كليد Enter يا كليد Return در مك

كليد اينتر براي هر كاري مفيد است. معمولا وقتي ويندوز به شما پيام مي دهد و شما بايد Ok يا Cancel را انتخاب كنيد؛ مي توانيد از كليد اينتر به جاي كليك كردن روي اوكي بهره ببريد. در ويندوز، كليدي كه دورش نوار رنگي كشيده شده يا دارد چشمك مي زند، به طور پيش فرض روي اينتر فعال است. در مك كليدي كه آبي شده به Return عكس العمل نشان مي دهد. اينتر همچنين مي تواند براي خيلي كار هاي ديگر هم به كار رود. هنگامي كه متني را روي گوگل جستجو مي كنيد و...

حالا كه با ميانبر هاي پايه ويندوز و مك آشنا شديد، مي توانيد كار هاي خود را با سرعت بيشتر و دردسر كمتري انجام دهيد.
Share
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
برچسب‌ها: ميانبرهای كيبرد براي مبتدي ها ,
تاریخ : 18 / 6 / 1390
نویسنده : سروش

در اين مطلب ۱۰ عادت جالب اما عجيبي كه در بين ما ايراني ها رواج داره و متاسفانه هر روز در اجتماعي كه درش زندگي مي كنيم شاهد اون هستيم و ميشه گفت پولدار و فقير بودن هم براي اينجور عادت ها ملاك نيست رو مرور مي كنيم كه اميدوارم حداقل شما دوست عزيز پرشين استاري كه مطالب زير را از نظر خواهيد گذراند يا داراي چنين رفتارهايي نباشيد و اگر هم كم و بيش از بعضي از اونها بي بهره نيستيد؛ بدون هيچ حساسيتي نكات اين مطلب يك يادآور باشه براي تجديد نظر در مورد چنين عادت هايي :

1. غيبت و دخالت در امور خصوصي ديگران
يكي از سوژه هاي اصلي محاورات كه به شدت بين مردم مرسوم شده است عمل زشت غيبت مي باشد. اين روزها زماني كه افراد همديگر را ملاقات مي كنند و يا در ميهماني ها حاضر ميشوند عملاً حرفي جز غيبت كردن در مورد ديگران ندارند و با هيجان كامل به اين كار مبادرت مي كنند. برخي هم به خود اجازه ميدهند در حريم خصوصي ترين مسائل ديگران وارد شوند و به امر و نهي و دخالتهاي بي مورد بپردازند.

2. عدم رعايت حق عابرين پياده.................

Share
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
موضوعات مرتبط: روانشناسی , ,
برچسب‌ها: 10 عادت نادرست ,
آخرین مطالب

/
هر چیز که دیدم همه بگذاشتنی بود جزیادتوای دوست که ان داشتنی بود. با سلام: قول بده که هرگز با من موافق نباشی، حداقلش این که کاملا یا فی البداهه موافق نباشی. قول بده که همیشه دنبال موضوعی برای مخالفت در این وب خواهی گشت، دنبال استثناهایی برای چیزهایی که من گذاشته ام و مطالبی که به نظرت بی ربط و غلط می رسد. این طوری به من فرصت می دهی که ازت یاد بگیرم. من اگر پاسخی ندادم این طور تعبیر کن که موافق نظرت بودم.این وب مجالی است جهت روشنگری و پالایش. امیدوارم بزودی مرا کلیک کنی